De komende tijd organiseren wij met regelmaat verschillende webinars over thema’s uit onze e-Health modules. Denk aan leefstijl, eetproblematiek, emotieregulatie of autisme. In de webinar zullen we je verdiepende informatie geven over het onderwerp en zullen we ingaan op ervaringen van behandelaren met de e-Healthmodule. We trapte deze reeks gisteren af met onze webinar over leefstijl.

 

Webinar Leefstijl

De eerste spreker Niels Goudswaard, psychomotorisch therapeut binnen Vitaalpunt en een van ontwikkelaars van onze leefstijl module, neemt je mee in de wereld van leefstijl aan de hand van zijn ervaring en kennis. Daarnaast kwam ook Gamze Gunaydin, personal trainer en toegepast psycholoog, aan het woord komen. Gamze werkte mee aan al onze modules over leefstijl en bewegen en kan je alle ins en outs vertellen op het gebied van leefstijl en beweging. Bekijk de fragmenten hieronder.

 

 

Waarom leefstijl?

Een gezonde leefstijl speelt een cruciale rol in de gezondheid van mensen, zeker bij mensen met een psychiatrische aandoening. Een gezonde leefstijl verbeterd de kwaliteit van leven en psychosociaal functioneren (Deenik, Tenback, Tak, Hendriksen, & van Harten, 2018, p. 146).

 

 

 

 

 

Onze leefstijl programma’s 

 

 

Misschien ook interessant

Alles voor een gebalanceerde levensstijl

Therapieland Klaar Loggen

 e-Health bij chronisch somatische aandoeningen

Therapieland PS is een tweemaandelijkse bijeenkomst waarin teamleden van Therapieland en onderzoekers uit het veld in gesprek gaan over de

Lees meer

22% minder stressklachten door e-Health-programma | IJ-lab

Post Views: 101

Lees meer
Minder wachtenden in de GGZ door het verkennend gesprek

30% minder wachtenden in de GGZ door een andere manier van gespreksvoering: het verkennend gesprek | Gloria Girbling

Post Views: 2.243

Lees meer
7 zelfhulpboeken voor een mentale boost

7 zelfhulpboeken die je mentale gezondheid een boost kunnen geven

Post Views: 896

Lees meer
somberheidsklachten afgenomen digitaal programma

78% van mensen met somberheidsklachten is geholpen met digitaal programma | IJ-lab

Post Views: 43

Lees meer