Blended care van Therapieland

Een innovatief e-Healthplatform voor GGZ Instellingen

Binnen de GGZ-instelling is de tijd per cliënt vaak beperkt en die moet daarom efficiënt gebruikt worden om een goede zorgrelatie aan te gaan. Door online psychologische kennis te delen kan e-Health het verschil maken. Met behulp van ons platform kunnen behandelinterventies krachtiger worden ingezet. De zorg is voor de cliënt laagdrempeliger, kwalitatief beter en toegankelijker. De cliënt kan tussen de afspraken door aan zichzelf blijven werken en zo in korte tijd grotere stappen zetten. 

 

Wat biedt Therapieland jouw praktijk?

Therapieland biedt een uitgebreid aanbod aan e-Healthmogelijkheden, bestaande uit evidence-based programma’s, een vragenlijstenportaal en Virtual Reality. Wij bieden de mogelijkheid om behandelinterventies krachtiger in te kunnen zetten, waarbij tegelijkertijd de omgeving van de cliënt wordt betrokken. Met behulp van ons toegankelijke online platform versterk je je eigen behandeling. Jouw behandeling stopt niet aan het einde van de afspraak: de cliënt kan thuis aan zichzelf blijven werken. Voor de GGZ hebben wij een speciaal pakket met programma’s voor de meest voorkomende klachten ontwikkeld. Het pakket kan natuurlijk aangevuld of aangepast worden aan jouw wensen.

 

Is e-Health van toegevoegde waarde?

Behandelaren ervaren positieve resultaten. Zo geeft 65% aan dat Therapieland de kwaliteit van hun behandelingen vergroot en dat 86% van de behandelaren Therapieland graag wil blijven gebruiken. 

 

Starten met Therapieland

Starten met Therapieland doe je niet alleen. Wij helpen graag bij het implementeren van e-Health. Wanneer jullie zorginstelling aan de slag gaat, bieden onze ervaren trainers daarom een volledig en op maat gemaakt implementatietraject. Vervolgens zullen we ieder kwartaal een gebruikersrapportage opsturen met persoonlijke feedback om te kunnen monitoren hoe Therapieland wordt gebruikt binnen jullie zorginstelling. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat e-Health geïntegreerd wordt in jullie hulpverlening.

Beoordeling door behandelaren

De tevredenheid is
gemiddeld een 7,7

Behandelaren willen Therapieland
blijven gebruiken 89%

Behandelaren vinden de
programma’s kwalitatief goed 85%

Meer cijfers zien? Download de factsheet

Aan de slag met e-Health in vijf simpele stappen

Therapieland Simpele Stappen Maak Proefaccount
Maak een proefaccount aan
Therapieland Simpele Stappen Contact
Wij nemen persoonlijk contact met je op
Therapieland Simpele Stappen Profeend
Aan de slag met je gratis proefmaand
Therapieland Simpele Stappen Evaluatie
Evaluatie en start jaarlicentie
Therapieland Simpele Stappen Implementatietraject
Implementatietraject op maat

Ons aanbod

Innovatieve e-Healthmethoden ontwikkeld voor resultaat

Therapieland Online Programma's

Online programma’s

Ontdek hier meer over ons aanbod van online programma’s die zich richten op uiteenlopende klachten, stoornissen en methoden.

Vragenlijsten

Bekijk hier ons aanbod van online vragenlijsten die gebruikt kunnen worden voor diagnostiek, screening en ROM.

Therapieland Virtualreality

Virtual Reality

Lees hier meer over de mogelijkheden van Virtual Reality binnen de hulpverlening en bekijk ons Virtual Reality-aanbod.

Functionaliteiten van ons platform

Digitale mogelijkheden voor efficiëntere zorg

Onze online omgeving bevat verschillende functionaliteiten voor efficiëntere zorg, zowel voor behandelaren als cliënten. Bekijk hieronder onze functionaliteiten.

Functionaliteiten van ons platform

  • Beveiligd* berichten en bestanden delen
  • Gedeeld dossier
  • Levenslang toegang voor cliënten
  • Voortgang monitoren
  • Diverse vragenlijsten
  • Kwartaalrapportages
  • Sociale omgeving betrekken
  • Agenda & dagboek
  • Groepsfunctionaliteit
Therapieland Patientenpopulatie

Onze tarieven

De kosten van een licentie om gebruik te maken van de programma’s zijn €32,50 per behandelaar per maand (excl. btw) en standaard op basis van een jaarlicentie. De kosten worden bij aanvang van de licentie gefactureerd. Voor dit bedrag kan een behandelaar een onbeperkt aantal cliënten uitnodigen die levenslang toegang houden tot hun programma’s. 

De kosten voor het vragenlijstenportaal zijn 9,95 per behandelaar per maand (excl. btw) en standaard op basis van een jaarlicentie. De kosten worden bij aanvang van de licentie gefactureerd. Sommige vragenlijsten hebben additionele kosten, deze kosten worden per vragenlijst aangegeven in het platform. Deze additionele kosten worden elk halfjaar op basis van gebruik doorberekend. Wij werken standaard op basis van een jaarlicentie.

De kosten voor het gebruik van de beeldbelfuctionaliteit zijn 119,40 per jaar per behandelaar (excl. BTW). De kosten worden bij aanvang van de licentie gefactureerd.  Dit is inclusief een onbeperkt aantal belminuten en de mogelijkheid tot schermdelen. Beeldbellen kan ook per maand worden afgenomen, kosten bedragen dan 12,95 per maand per behandelaar (excl. BTW).

Om de behandelaren goed op weg te helpen met het platform ontvangen zij een implementatietraining op locatie. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

*Bij Therapieland hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Therapieland is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!

Zo beoordelen je cliënten ons platform

De tevredenheid is
gemiddeld een 8,1

Klachten zijn afgenomen door
het gebruik van Therapieland 75%

Cliënt zou Therapieland
aanraden 78%