Wij zijn Therapieland 

 

Wij geloven dat goede psychologische hulp voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn, waar en wanneer dan ook. Daarom maken we mentale zorg toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen. Hoe? Door middel van een online e-Health platform waar e-Health programma’s, beeldbellen, vragenlijsten en Virtual Reality samenkomen. We zijn constant aan het innoveren en inmiddels zijn wij een belangrijke speler binnen de huisartsenzorg, de GGZ en de ziekenhuiszorg. Dagelijks helpen wij duizenden mensen om mentaal weerbaar te leven.

Dit doen we met een team van een kleine 100 collega’s actief in alle disciplines die bij een e-Health bedrijf komen kijken. Wij doen alles in-house waardoor we onderling veel samenwerken en we met alle disciplines en onderdelen te maken krijgen. Daardoor leren we veel over andere vakgebieden.

Waar doen we het voor?

Onze Teams

Innovation

Development

Engagement

Commercial

The base

Groei met ons mee

 

Regisseur van je eigen carrière 

Therapieland kenmerkt zich door een open en informele cultuur. We bieden veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Door verantwoordelijkheid te geven zorgen we ervoor dat jij kunt groeien in de richting die het beste bij jou past. Wij zorgen ervoor dat we je gaandeweg ondersteunen met trainingen, begeleiding van teamleads en onze interne coaches. 

Therapieland groeit snel. Samen werken we aan onze transitie van start-up naar scale-up. We houden van kritisch zijn, brainstorms, creëren en nieuwe dingen uitproberen. We durven en we doen. Fouten maken mag, als we er maar van leren. 

En tegelijk is er naast werk ook tijd voor borrels, spelletjesmiddagen of een potje Pingpong.

What else?

Wat bieden we jou nog meer?

883cab5c-5b74-41ab-b33d-5689486e54ff
Een jaarlijkse skivakantie
Myleen en Casper
In-house coaching
Gijs
Een innovatieve bedrijfscultuur
Schermafbeelding 2021-04-07 om 23.09.18
Het mooiste uitzicht over het IJ
Elk jaar vrij op 5 mei
IMG_6785
Wekelijkse (online) workout
Marjo en Gijs
Borrels op ons dakterras
Kiki
Stiltekamers

Therapieland DNA

Een echte Therapielander is nieuwsgierig, bevlogen, betrouwbaar, ondernemend en een echte teamspeler. Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Wat zeggen collega’s over Therapieland?

“Ieders mening telt bij Therapieland. Dit maakt ons sterk als team en houdt ons gemotiveerd. Er is ruimte voor professionele en persoonlijke groei.”

Sura

Social Media Specialist & Taaleditor

“Bij Therapieland staan we staan nooit stil. De wereld van e-Health verandert continue, alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat wij op tijd inspelen op de markt. Dit doen we door iedereen de ruimte te geven om nieuwe ideeën aan te dragen. Wanneer ik een goed idee heb wordt hier altijd naar geluisterd en krijg ik de mogelijkheid om het idee verder uit te werken”

Rosalie

Marketing & Communicatie

“Wat ik leuk vind aan werken bij Therapieland is de autonomie die je krijgt; de inspirerende visie en missie om anderen echt te helpen met hun mentale welzijn; de hechte club Therapielanders van jonge, ambitieuze en inspirerende mensen”

Marjoleine

Organisatie lead

“Juist die open en inspirerende vibe die heerst binnen Therapieland zorgt ervoor dat iedereen zich ook op zijn gemak voelt om zijn of haar steentje bij te dragen. De visie om als een team de ervaringen uit het veld te vertalen naar verbeteringen of nieuwe functionaliteiten voor het platform past dan ook zeker bij mij.”

Devie-Luna

Business Developer

“Iedereen bij Therapieland heeft een grote drive om Nederland een stukje gezonder te maken. Er is veel mogelijk en je krijgt als medewerker alle ruimte om mee te werken aan inspirerende projecten of ze zelf op te zetten. Daarnaast werk je met warme, behulpzame en ambitieuze collega’s.”

Carlijn

Business Developer