Wij zijn Therapieland 

 

Wij vinden dat goede psychologische hulp voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn, waar en wanneer dan ook. Daarom willen wij met ons e-Health platform psychologische kennis vanuit de hele wereld begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen over de hele wereld.

Dit doen we met een team van een kleine 100 collega’s bestaande uit alle disciplines die bij een e-Health bedrijf komen kijken. Wij doen alles inhouse waardoor jij met alle disciplines en onderdelen te maken krijgt en dus ook veel over andere vakgebieden kunt leren.

Onze Teams

Commercial

Development

Engagement

Innovation

The base

Groei met ons mee

 

Regisseur van je eigen carrière. 

Therapieland kenmerkt zich door een open en informele cultuur. Een platte organisatie waarbij we sterk geloven in eigen regie en empowerment. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Zelf verantwoordelijkheid nemen zorgt ervoor dat jij kan gaan groeien. Groeien in de richting die het beste bij jou past. Wij zorgen ervoor dat we je gaandeweg ondersteunen met trainingen, teamlead begeleiding en onze interne coaches. 

Therapieland groeit snel. Samen werken we aan onze transitie van start-up naar scale-up. We houden van kritisch zijn, brainstorms, creëren en nieuwe dingen uitproberen. Niet altijd alles gaat daarbij in één keer goed. Maar we durven en we doen. Fouten maken mag, als we er maar van leren. 

Maar naast werk is er ook tijd voor borrels, spelletjesmiddagen of een potje Pingpong.

What else?

Wij bieden jou nog meer?

883cab5c-5b74-41ab-b33d-5689486e54ff
Een jaarlijkse skivakantie
Myleen en Casper
Inhouse coaching
Gijs
Een innovatieve bedrijfscultuur
Schermafbeelding 2021-04-07 om 23.09.18
Het mooiste uitzicht over het IJ
PHOTO-2021-04-07-23-20-21
Elk jaar vrij op 5 mei
IMG_6785
Tweewekelijkse (online) workout
Marjo en Gijs
Borrels op ons dakterras
Kiki
Stiltekamers

Therapieland DNA

Een echte Therapielander is nieuwsgierig, bevlogen, betrouwbaar, ondernemend en een echte teamspeler. Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.