Wij zijn Therapieland 

 

Wij geloven dat goede psychologische hulp voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn, waar en wanneer dan ook. Daarom maken we mentale zorg toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen. Hoe? Door middel van een online e-Health platform waar e-Health programma’s, beeldbellen, vragenlijsten. samenkomen. We zijn constant aan het innoveren en inmiddels zijn wij een belangrijke speler binnen de huisartsenzorg, de GGZ en de ziekenhuiszorg. Dagelijks helpen wij duizenden mensen om mentaal weerbaar te leven.

Dit doen we met een team van 80 collega’s actief in alle disciplines die bij een e-Health bedrijf komen kijken. Wij doen alles in-house waardoor we onderling veel samenwerken en we met alle disciplines en onderdelen te maken krijgen. Daardoor leren we veel over andere vakgebieden.

Waar doen we het voor?

43% van de mensen in Nederland krijgt te maken met een psychische stoornis in hun leven
1.000.000 mensen per jaar ervaren burn-out klachten in Nederland
1.100.000 mensen maakten in 2019 gebruik van de GGZ

Groei met ons mee

Regisseur van je eigen carrière 

Therapieland kenmerkt zich door een open en informele cultuur. We bieden veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Door verantwoordelijkheid te geven zorgen we ervoor dat jij kunt groeien in de richting die het beste bij jou past. Wij zorgen ervoor dat we je gaandeweg ondersteunen met trainingen, begeleiding van teamleads en onze interne coaches. 

Therapieland groeit snel. Samen werken we aan onze transitie van start-up naar scale-up. We houden van kritisch zijn, brainstorms, creëren en nieuwe dingen uitproberen. We durven en we doen. Fouten maken mag, als we er maar van leren. 

En tegelijk is er naast werk ook tijd voor borrels, spelletjesmiddagen of een potje Pingpong.

Illustratie van plant die groeit

What else?

Wat bieden we jou nog meer?

Foto van Skivakantie Therapieland
Een jaarlijkse skivakantie
Foto van team aan het werk bij Therapieland
In-house coaching
Foto van Gijs met VR-bril op
Een innovatieve bedrijfscultuur
Foto van uitzicht van het Therapieland kantoor. Uitzicht over het IJ bij schermering
Het mooiste uitzicht over het IJ
Nederlandse vlag in de wind
Elk jaar vrij op 5 mei
Foto Gamze die Yoga doet
Wekelijkse (online) workout
Foto van team aan het werk bij Therapieland
Borrels op ons dakterras
Foto van team aan het werk bij Therapieland
Stiltekamers

Therapieland DNA

Een echte Therapielander is nieuwsgierig, bevlogen, betrouwbaar, ondernemend en een echte teamspeler. Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Wat zeggen collega’s over Therapieland?

“Ieders mening telt bij Therapieland. Dit maakt ons sterk als team en houdt ons gemotiveerd. Er is ruimte voor professionele en persoonlijke groei.”

Sura

Social Media Specialist & Taaleditor

“Bij Therapieland staan we staan nooit stil. De wereld van e-Health verandert continue, alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat wij op tijd inspelen op de markt. Dit doen we door iedereen de ruimte te geven om nieuwe ideeën aan te dragen. Wanneer ik een goed idee heb wordt hier altijd naar geluisterd en krijg ik de mogelijkheid om het idee verder uit te werken”

Rosalie

Marketing & Communicatie

“Wat ik leuk vind aan werken bij Therapieland is de autonomie die je krijgt; de inspirerende visie en missie om anderen echt te helpen met hun mentale welzijn; de hechte club Therapielanders van jonge, ambitieuze en inspirerende mensen”

Marjoleine

Organisatie lead

“Juist die open en inspirerende vibe die heerst binnen Therapieland zorgt ervoor dat iedereen zich ook op zijn gemak voelt om zijn of haar steentje bij te dragen. De visie om als een team de ervaringen uit het veld te vertalen naar verbeteringen of nieuwe functionaliteiten voor het platform past dan ook zeker bij mij.”

Devie-Luna

Business Developer

“Iedereen bij Therapieland heeft een grote drive om Nederland een stukje gezonder te maken. Er is veel mogelijk en je krijgt als medewerker alle ruimte om mee te werken aan inspirerende projecten of ze zelf op te zetten. Daarnaast werk je met warme, behulpzame en ambitieuze collega’s.”

Carlijn

Business Developer