Onze missie & visie

Door intelligente, inspirerende en verbindende psychologie on demand beschikbaar te stellen voor iedereen, willen wij mensen het vermogen geven om zich een mentaal sterk bestaan eigen te maken. 

Wij geloven daarbij in eigen regie van mensen: iedereen moet, met behulp van de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, aan zijn eigen mentale gezondheid kunnen werken. Ondersteund door technologische ontwikkelingen zoals online programma’s biedt Therapieland de hulp die hierbij nodig is.

Daarbij staat gebruiksgemak centraal. Zowel de gebruiker als de professional moet geïnspireerd en met plezier gebruik kunnen maken van onze diensten; wij denken dan ook altijd vanuit de behoefte van de gebruiker en zorgen ervoor dat de zorg altijd toegankelijk blijft, waar iemand ook is.

Door samen te werken, kunnen we de zorg verbeteren. Wij geloven daarom ook in de kracht van een netwerk en moedigen onze gebruikers aan de sociale en professionele omgeving te betrekken bij hetgeen waarmee zij aan de slag gaan. Samen met cliënten, psychologen en instellingen werken we aan kostenverlaging, drukvermindering, wachtlijstverkorting en een mentaal krachtige samenleving.

Aan de slag met e-Health in vijf simpele stappen

Therapieland Simpele Stappen Maak Proefaccount
Maak een proefaccount aan
Therapieland Simpele Stappen Contact
Wij nemen persoonlijk contact met je op
Therapieland Simpele Stappen Profeend
Aan de slag met je gratis proefmaand
Therapieland Simpele Stappen Evaluatie
Evaluatie en start jaarlicentie
Therapieland Simpele Stappen Implementatietraject
Implementatietraject op maat