Onze visie

Mensen het vermogen geven om veerkrachtig te leven

Door psychologische kennis vanuit de hele wereld begrijpelijk, toegankelijk en op het juiste moment beschikbaar te stellen voor iedereen, willen wij mensen het vermogen geven om veerkrachtig te leven.

Wij geloven in eigen regie van mensen: iedereen moet, met behulp van de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, aan zijn eigen mentale gezondheid kunnen werken. Ondersteund door technologische ontwikkelingen zoals apps, online programma’s en Virtual Reality biedt Therapieland de hulp die hierbij nodig is.

Hulp is pas écht iets waard als het gebruikt wordt. Daarom vinden wij gebruiksgemak ontzettend belangrijk. Zowel de gebruiker als de professional moet geïnspireerd en met plezier gebruik kunnen maken van onze diensten. Daarom ontwikkelen we ons aanbod vanuit de behoefte van de gebruiker en zorgen we dat het altijd toegankelijk is, waar je ook bent.

We komen samen verder als we onze kennis en ervaringen delen. Wij geloven in de kracht van een netwerk. Bij Therapieland kan een gebruiker daarom zijn sociale en professionele omgeving uitnodigen voor ondersteuning. Als we samenwerken, kunnen we de zorg verbeteren. Samen met cliënten, psychologen en instellingen werken we aan kostenverlaging, drukvermindering, wachtlijstverkorting en een mentaal krachtige samenleving.

Waarom Therapieland?

  • Inspirerende en gebruiksvriendelijke blended care
  • Ontwikkeld vanuit de behoefte van de cliënt
  • Activeren van de sociale omgeving
  • Ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals

Aan de slag met e-Health in vijf simpele stappen

Therapieland Simpele Stappen Maak Proefaccount
Maak een proefaccount aan
Therapieland Simpele Stappen Contact
Wij nemen persoonlijk contact met je op
Therapieland Simpele Stappen Profeend
Aan de slag met je gratis proefmaand
Therapieland Simpele Stappen Evaluatie
Evaluatie en start jaarlicentie
Therapieland Simpele Stappen Implementatietraject
Implementatietraject op maat