Nieuwe functionaliteit: beeldbellen

 

Door de recente ontwikkelingen en nieuwe richtlijnen omtrent het coronavirus merken wij dat veel van onze behandelaren zich zorgen maken over de mogelijkheid om in de toekomst voldoende hulp te kunnen bieden aan hun cliënten.

 

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen de hulp krijgt die hij / zij nodig heeft, hebben wij besloten om met spoed een nieuwe functionaliteit beschikbaar te stellen op ons platform: beeldbellen in de zorg. Hierdoor kunnen de gesprekken tussen behandelaren en cliënten op afstand via ons beveiligd platform doorgang vinden. Door gebruik te maken van beeldbellen behoud je het persoonlijke aspect van de behandeling, waardoor het de mogelijkheid biedt om non-verbale signalen op te vangen. 

 

Deze nieuwe beeldbelfunctionaliteit wordt begin volgende week voor iedereen t/m 17 mei 2020 kosteloos beschikbaar gesteld. Er verschijnt een notificatie op jouw dashboard zodra deze live staat. Houd de Therapieland omgeving dus goed in de gaten! Het videobellen voldoet aan de eisen vanuit de AVG. 

 

Als er op voorhand vragen zijn, neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Therapieland. Indien je nog geen klant bent bij Therapieland, maar wel interesse hebt in beeldbellen of andere functionaliteiten van Therapieland, neem dan contact op met Sylvia de Graaf via 06 50 24 18 55 of .

 

Misschien ook interessant

Alles voor een gebalanceerde levensstijl

Therapieland Klaar Loggen

 e-Health bij chronisch somatische aandoeningen

Therapieland PS is een tweemaandelijkse bijeenkomst waarin teamleden van Therapieland en onderzoekers uit het veld in gesprek gaan over de

Lees meer

22% minder stressklachten door e-Health-programma | IJ-lab

Post Views: 391

Lees meer
23 reflectievragen voor een mentale kickstart van 2023

23 reflectievragen voor een mentale kickstart van 2023

Post Views: 507

Lees meer
Minder wachtenden in de GGZ door het verkennend gesprek

30% minder wachtenden in de GGZ door een andere manier van gespreksvoering: het verkennend gesprek | Gloria Girbling

Post Views: 2.559

Lees meer
7 zelfhulpboeken voor een mentale boost

7 zelfhulpboeken die je mentale gezondheid een boost kunnen geven

Post Views: 1.245

Lees meer