Een snellere diagnose én behandeling voor jouw patiënt met slaapproblemen? Therapieland organiseert samen met Ksyos een interactief webinar over slaapproblematiek. Een POH-GGZ, somnoloog en Simone Imhof van Therapieland spijkeren graag jouw kennis bij op het gebied van slaapproblematiek. Ze belichten welke slaapproblemen ze tegenkomen en delen ervaringen uit de praktijk. Ook komen e-Health-mogelijkheden voor praktijken, tools die ingezet kunnen worden en verschillende casussen aan bod.

De webinar vindt plaats op dinsdag 19 mei om 19.30 uur. Meld je z.s.m. aan via deze link. Op de dag van de webinar ontvang je een link die je toegang geeft tot de webinar.

Misschien ook interessant

Alles voor een gebalanceerde levensstijl

Therapieland Klaar Loggen

 e-Health bij chronisch somatische aandoeningen

Therapieland PS is een tweemaandelijkse bijeenkomst waarin teamleden van Therapieland en onderzoekers uit het veld in gesprek gaan over de

Lees meer

AI-toepassingen binnen de zorg

Afgelopen donderdag stond in het teken van de Innovatie-estafette. Bert van der Hoek (CEO Trimbos-instituut), Nicky Hekster (IBM) en Dr.

Lees meer

Beeldbellen via Therapieland t/m 17 mei gratis beschikbaar

Nieuwe functionaliteit: beeldbellen   Door de recente ontwikkelingen en nieuwe richtlijnen omtrent het coronavirus merken wij dat veel van onze

Lees meer

De toekomst van Virtual Reality

Post Views: 2.117

Lees meer

e-Health van toegevoegde waarde in het ziekenhuis

Post Views: 1.877

Lees meer