Diabetes Type 1 - Jongvolwassenen

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma

Diabetes kan je flink in de weg zitten, bijvoorbeeld als je naar een nieuwe school gaat, voor het eerst op jezelf gaat wonen of als je nieuwe vrienden wilt maken, maar eigenlijk op elk moment: wanneer je iets gaat eten, sporten of naar de bus moet rennen. Je diabetes is er altijd. In dit programma krijg je tips om met jouw diabetes om te gaan. Ook wordt er aandacht besteed aan de rol van de mensen om je heen. 

Voor wie?

Het programma Diabetes Type 1 is ontwikkeld voor jongeren en jongvolwassenen met diabetes type 1. 

Korte inhoud 

In de eerste sessie krijg je uitleg over het platform en het programma. Veel mensen met diabetes voelen zich verdrietig, onbegrepen, of ze ervaren veel stress. De tweede sessie gaat over wat diabetes met jou doet als persoon. In de derde sessie staan we stil bij de invloed van diabetes op je dagelijks leven en je vrije tijd. Daarna ga je in de sessie ‘Iedereen om je heen’ kijken op welke manier jij het liefst gesteund zou willen worden en hoe je aan anderen kan uitleggen wat diabetes is en wat het met jou doet. Tot slot kijken we in de vijfde sessie terug op alles wat je in dit programma hebt geleerd en blikken we vooruit op de toekomst.

Tijdsindicatie: 8 - 10 weken 

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met