EMDR voor volwassenen

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor iedereen die gaat starten met een EMDR-behandeling. De onderliggende problematiek kan variëren; er wordt voornamelijk gesproken over trauma, maar ook zelfbeeld, specifeke fobie, depressie en chronische pijn komen aan bod.

Basis

Dit programma is samengesteld en geschreven door Therapieland in samenwerking met ervaringsdeskundigen en dhr. Prof. Dr. A. De Jongh. Inspiratie voor het programma is gehaald uit het handboek EMDR (ten Broeke & de Jongh, 2013) en het EMDR-basisprotocol (ten Broeke, de Jongh & Hornsveld, 2016).

Korte inhoud

Het programma start met informatie over een EMDR-behandeling en het opstellen van doelen, zodat cliënten gericht naar deze doelen toe kan werken. Vervolgens wordt er gekeken naar hoe een EMDR-behandeling eruitziet en bereiden cliënten zich voor op hun eerste EMDR-sessie. Tijdens de sessies kunnen cliënten een dagboek bijhouden met hun ervaringen. Tot slot wordt het programma afgesloten en kunnen cliënten extra dagboekschema’s vinden.

START PROEFACCOUNT

Ben je benieuwd wat Therapieland voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!