Te snel klaarkomen - Jongvolwassenen

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma

Veel mannen maken zich zorgen over te snel klaarkomen. Bij 64% van de Nederlandse mannen gebeurt dit wel eens. Het is dus niet gek als je hier last van hebt. Wel kan het heel vervelend zijn als je je er zorgen over maakt. Als dat zo is, dan is dit programma geschikt voor jou

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor mannen tot en met 25 jaar die last hebben van te snel klaarkomen. In dit programma kun je ook je partner uitnodigen, zodat hij of zij informatie krijgt over te snel klaarkomen. 

Korte inhoud 

In dit programma krijg je eerst uitleg over klaarkomen en te snel klaarkomen. Daarna krijg je informatie over de oorzaken van te snel klaarkomen. Vanaf de derde sessie kun je aan de slag gaan met verschillende oefeningen, waarvan je een deel eventueel ook samen met je partner kunt doen. In de laatste sessie vind je nuttige tips. 

Tijdsindicatie: 4-6 weken 

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met