Somberheid

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Somberheid herken je aan een somber, verdrietig of moedeloos gevoel, het verlies van plezier in activiteiten, verminderde concentratie, verlies van energie, moeite met slapen en lusteloosheid. Wanneer jouw somberheid erg lang aanhoudt of een groot effect op jouw leven heeft, waardoor je bijvoorbeeld niet meer goed kunt functioneren op je werk, thuis of bij vrienden, is het verstandig om actief met jouw somberheidsklachten aan de slag te gaan.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma krijg je uitleg over wat somberheid is en ga je aan de slag met activatie. Je leert daarnaast hoe je gedachten invloed hebben op je gevoelens en gedrag. Op deze manier kom je snel af van jouw somberheidsklachten.

  • Je gaat een activiteitendagboek bijhouden
  • Je krijgt een aantal ontspanningsoefeningen aangereikt
  • Je kunt op de groepspagina in contact komen met lotgenoten
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met