Somberheid - Jongeren

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Iedereen is wel eens somber. Dit is normaal en komt veel voor. In iedere schoolklas zitten wel een paar kinderen die somber zijn, misschien zitten er dus in jouw klas ook wel meer kinderen die zich voelen zoals jij. Niemand praat er graag over, dus je komt er moeilijk achter. Maar je bent dus niet de enige! Somberheid gaat meestal vanzelf over, maar soms is het verstandig om er actief mee aan de slag te gaan. Wanneer je somber bent, kan dit lastig zijn. Je kunt bijvoorbeeld minder zin hebben om dingen met je vrienden te doen. Er zijn drie belangrijke dingen die te maken hebben met somberheid: je hersenen, kwetsbaarheid en je omgeving. In dit programma leer je daar meer over.

Hoe ziet het programma eruit?

Je leert wat somberheid is en je gaat aan de slag met activatie. Daarnaast krijg je uitleg over negatief denken dat vaak met somberheid gepaard gaat. Je krijgt tips over wat je kunt doen als je je somber voelt. Zo kom je snel van jouw somberheidsklachten af.

  • Je vult af en toe een vragenlijst in om te kijken hoe het met je gaat
  • Je leert wat je kunt doen als je je somber voelt
  • Je kunt op de groepspagina in contact komen met andere kinderen die zich somber voelen
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met