Slechte gewoontes

€ 19.95 - eenmalig

Over de inhoud

Een ongewenste gewoonte begint vaak in je jeugd of adolescentie. Meestal heeft het gedrag aan het begin een functie gehad. Het kan bijvoorbeeld in een spannende of stressvolle situatie een afleiding zijn geweest. Wanneer het gedrag enigszins de spanning vermindert, houdt je de gewoonte vaak in stand. Maar naar verloop van tijd verliest het gedrag in veel gevallen zijn voordelige functie en kan het je zelfs in de weg zitten. Gelukkig blijkt uit onderzoek dat aangeleerde gewoontes ook weer afgeleerd kunnen worden!
 

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma ga je aan de slag met een grondige registratie van je eigen gedrag waardoor je je bewust wordt van jouw gewoonte. Je krijgt informatie over wilskracht en motivatie en vervolgens ga je het ongewenste gedrag aanpassen naar het gewenste gedrag.

  • Je gaat bezig met bewustwording, wilskracht en motivatie
  • Zelfredzaamheid van de cliënt wordt vergtroot
  • Cliënt wordt mede verantwoordelijk voor zijn herstel
  • Meer tijd om echt in gesprek te zijn met je cliënt
  • Voordelen zorginkoop
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met