Seksualiteit - Basisprogramma

€ 9.95 - eenmalig

Over het programma

Vaak lijkt het alsof seks vanzelf gaat, maar dit is echt niet altijd zo. Het kan zijn dat je helemaal niet opgewonden wordt terwijl je seks hebt of dat vrijen altijd pijn doet. Ook kan het zijn dat je geen zin in seks hebt. In dit programma ga je naar jouw probleem kijken, zodat je kunt ontdekken hoe seks voor jou fijner kan worden. Je krijgt informatie over seks en vindt daarna een aantal oefeningen. 

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor mensen die problemen ervaren op het gebied van seks. Ook als je niet goed durft te praten over seks, kun je wat aan dit programma hebben. Het is voor iedereen die meer wil weten over seks en zijn of haar seksleven (weer) leuk wil maken. Je kunt dit programma alleen of samen met je partner volgen.

Korte inhoud 

In dit programma krijg je de informatie over seks, zodat je je meer bewust wordt van jouw seksleven. Je onderzoekt wat seks voor jou betekent en wat jij belangrijk vindt in seks. Vervolgens ga je aan de slag met verschillende oefeningen, waarin je onder andere leert praten over seks. 

Tijdsindicatie: 4-6 weken 

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met