Rouw na suïcide

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Het verliezen van een dierbare door suïcide is een van de heftigste gebeurtenissen in iemands leven. Vragen over waarom en of het te voorkomen was, spelen wellicht in je hoofd. Mogelijk vraag je je af hoe je het leven weer op kunt pakken of hoe en met wie je erover kunt praten. Rouwen is een natuurlijke reactie op je verlies en iedereen rouwt op zijn eigen tempo en manier. In dit programma ga je hiermee aan de slag.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma krijg je inzicht in hoe jouw gedachten, gevoelens en gedrag een rol spelen in jouw rouwproces. Je leert hoe je het beste om kunt gaan met de moeilijke momenten en de praktische en emotionele veranderingen in je leven.

  • Je gaat aan de slag met oefeningen om te leren ontspannen
  • Je kunt je sociale omgeving betrekken bij het programma
  • Je kunt een sessie speciaal over rouw binnen het gezin volgen

Hiernaast geeft een van de videotherapeuten uit het programma alvast een introductie.

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met