Rouw na moord en doodslag

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Het verlies van een dierbare is een van de heftigste en meest ingrijpende, negatieve gebeurtenissen in iemands leven. Zeker als iemand wordt vermoord of wanneer er sprake is van doodslag met voorbedachte rade. Vragen over waarom en of het te voorkomen was, spelen wellicht in je hoofd. Mogelijk vraag je je af hoe je het leven weer op kunt pakken. In dit programma ga je hiermee aan de slag. 

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma krijg je uitleg over rouw en over de verschillende fasen in het rouwproces. Daarnaast wordt er stilgestaan bij de rouwperiode. We gaan het bijvoorbeeld hebben over de traumatische ervaring, praten over verlies en reacties van anderen. Ook besteden we aandacht aan jouw gedachten, gevoelens en gedrag. In het programma staan verschillende opdrachten en worden handvatten geboden om meer grip te krijgen op jouw leven na het doormaken van het verlies.

  • Je krijgt uitleg over het rouwproces
  • Je onderzoekt jouw gedachten, gevoelens en gedrag
  • Je gaat aan de slag met opdrachten om weer grip te krijgen op jouw leven
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met