Relatieboost

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma 

Je kunt dit programma alleen volgen of samen met je partner. Het programma is bedoeld voor volwassenen die willen werken aan hun relatie om deze beter te maken. 

Voor wie? 

Het programma is ontwikkeld voor volwassenen die graag hun relatie willen verbeteren. 

Korte inhoud

Het programma start met het in kaart brengen van je relatie (thuissituatie, stress & de kracht) en er worden doelen opgesteld. Hierna leer je samen met je partner effectiever te communiceren en wordt er uitleg gegeven over verschillende interactiepatronen. Er wordt aandacht besteed aan zowel negatieve als positieve emoties en het uiten hiervan. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op het tonen van kwetsbaarheid en de wensen en verwachtingen binnen een relatie. Het nut van (gezond) ruzie maken en van samen leuke dingen doen wordt besproken en is er aandacht voor intimiteit & seksualiteit. In de afsluiting worden de doelen geèˆvalueerd en wordt er gekeken waar jij en je partner in de toekomst op kunnen letten om niet terug te vallen in bepaalde patronen.

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met