Planning & Structuur

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma

Vind je het lastig om overzicht te houden? Heb je het bijvoorbeeld erg druk of merk je dat je je niet goed kunt concentreren? Misschien ervaar je veel spanning en is het moeilijk om orde aan te brengen en overzicht te krijgen van jouw dag. Wanneer je geen overzicht krijgt, lijken alle dingen die binnenkomen vaak op een enorme berg waar je tegenop kunt gaan zien: je ziet ‘door de bomen het bos niet meer’ en loopt daardoor vast. In dit programma ga je aan de slag om orde te scheppen in de chaos. 

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor iedereen die meer structuur wil aanbrengen in het dagelijkse leven. 

Korte inhoud 

Je start het programma met het in kaart brengen van jouw week. Hiermee ontdek je waar jouw uitdagingen liggen. Je kunt kiezen uit drie thema’s: ‘thuis’, ‘werk’ en ‘altijd bereikbaar’. In de sessie ‘thuis’ krijg je informatie over het belang van regelmaat, energiegevers en -nemers en over ontspanning. In de sessie ‘werk’ wordt er aandacht besteed aan het maken van een realistische planning op je werk, discipline en grenzen stellen. Tot slot wordt in de sessie ‘altijd bereikbaar’ ingegaan op telefoongebruik en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Ook leer je bijvoorbeeld dat ‘niksen’ heel goed voor je kan zijn. 

Tijdsindicatie: 4 - 6 weken

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met