Pijn bij vrijen

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma

Een op de tien vrouwen heeft last van pijn bij vrijen. Veel meiden en vrouwen schamen zich hiervoor, terwijl er genoeg dingen zijn die jou kunnen helpen om weer zonder pijn te vrijen. In dit programma gaan we je daarmee helpen. We gaan op zoek onderzoeken waarom je pijn ervaart en wat je daar aan zou kunnen doen. Je gaat stap voor stap oefenen hoe jij weer pijnloos kunt vrijen. Zo zorgen we ervoor dat vrijen weer leuk en fijn wordt. 

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor vrouwen en meiden die pijn bij het vrijen ervaren. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van een branderig gevoel rond je vagina tijdens het vrijen of van een diepere pijn, alsof er ergens tegenaan gestoten wordt. Ook kan het na het vrijen pijn doen.

Korte inhoud 

Je krijgt uitleg over wat pijn bij het vrijen is, wat de reden kan zijn van jouw pijn en wat je kunt doen om minder pijn te hebben. Hierna wordt het programma praktischer: Je krijgt veel tips en gaat ook zelf aan de slag met oefeningen. Zo wordt seks weer leuk!

Tijdsindicatie: 4 - 8 weken

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met