Pijn bij vrijen

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Pijn bij het vrijen is heel vervelend. De klachten die hierbij voorkomen zijn verschillend: van een branderig gevoel rond de vagina tot een diepere pijn, alsof er ergens tegenaan gestoten wordt. Ook napijn waar je dagenlang last van kan hebben, vooral bij het plassen, komt veel voor. Er heerst een hoop schaamte rondom pijn bij het vrijen, terwijl er gelukkig genoeg hulpmogelijkheden zijn die ervoor kunnen zorgen dat vrijen weer pijnloos wordt.

Hoe ziet het programma eruit?

Je krijgt uitgebreide voorlichting: wat is het, wat zijn de mogelijke oorzaken en wanneer is het misschien verstandig om een dokter te raadplegen. Ook wordt er gekeken naar de voorwaarden om pijnloos te kunnen vrijen en ga je voor jezelf inzichtelijk maken waarom vrijen bij jou pijn doet. Daarna ga je praktisch aan de slag en oefen je stap voor stap hoe jij voor jezelf aan jouw voorwaarden kunt leren voldoen. Straks kun je weer pijnloos vrijen en eigenlijk nog veel belangrijker: seks wordt weer leuk!

  • Je krijgt voorlichting over pijn bij het vrijen
  • Je onderzoekt waar jouw pijn vandaan komt en wat je hier aan kunt doen
  • Je oefent hoe je pijnloos kunt vrijen
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met