Piekeren

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Piekeren is het veel, lang en vaak zorgelijk nadenken over een probleem of iets vervelends, zonder dat je tot een oplossing komt. Bij piekeren roepen negatieve gedachten negatieve gevoelens op. Hierdoor ontstaan weer nieuwe negatieve gedachten. Zo ontstaat een negatieve spiraal. Het lukt daarbij niet om die gedachten los te laten, ook al probeer je dat wel. Van veel piekeren word je gespannen, bang, boos en verdrietig. Het bezorgt je slapeloze nachten en je wordt er moe van.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma ga je uitzoeken waarom je piekert. Je krijgt verschillende manieren aangereikt om je piekergedachten te voorkomen of te stoppen. Ook ga je aan de slag met het leren ontspannen van je spieren.

  • Je gaat een piekerregistratie bijhouden
  • Je leert je gedachtenstroom onder controle te krijgen
  • Je krijgt tips bij het piekeren
  • Je kunt op de groepspagina in contact komen met lotgenoten
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met