Overspanning en Burn-out

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Spanningsklachten kunnen ontstaan door te hoge werkdruk, slechte werkomstandigheden of een moeilijke thuissituatie. Overspannen raken begint met het niet meer kunnen hanteren van stress. Je krijgt het gevoel ‘het allemaal niet meer aan te kunnen’. Je bent opgebrand en hebt nergens meer energie voor. Het kan zijn dat je je sociale leven links laat liggen, je je ziek meld op je werk of geen leuke activiteiten meer onderneemt. In de meeste gevallen raak je eerst emotioneel uitgeput. Je doet je best, maar er komt eigenlijk niks uit. Op het werk gaat het niet meer zo goed als eerst. Door het uitblijven van een beloning word je niet meer geprikkeld je best te doen. Bij de kleinste dingen ontstaat er steeds meer irritatie bij jezelf en word je onzeker over je eigen kunnen en ken je je eigen kwaliteiten niet meer.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma krijg je informatie en uitleg over overspanning en burn-out en breng je je klachten in kaart. Je gaat aan de slag met opdrachten en leert op een makkelijke manier van je spanningsklachten af te komen, om weer gezond en vitaal te worden en te blijven!

  • Je kunt jouw sociale omgeving betrekken zodat zij jou kunnen helpen en steunen
  • Je leert veel over het waarom van je burn-out klachten
  • Je krijgt tips over hoe je beter kunt ontspannen
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met