AD(H)D - Ouders

€ 49.95 - eenmalig

Over de inhoud

AD(H)D wordt vaak gezien als een belemmering, een moeilijkheid of zelfs een ziekte. Wat soms vergeten wordt, is dat een kind met AD(H)D ook veel positieve eigenschappen heeft. In de opvoeding kan het soms lastig zijn om op deze manier naar je kind te kijken. Met dit programma leer je op een positieve manier naar je kind te kijken en hoe je minder problemen bij het opvoeden ervaart.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma wordt uitleg gegeven over wat AD(H)D is, wat de oorzaken en de positieve aspecten van AD(H)D zijn en daarnaast krijg je informatie over medicatie. Je leert wat jij als ouder kunt doen. Zo is er aandacht voor opvoedingsvaardigheden en leer je hoe je jouw kind kunt bekrachtigen.

  • Je krijgt uitleg over AD(H)D
  • Je gaat aan de slag met basisvaardigheden in de opvoeding
  • Je leert hoe je de zwakke punten van je kind kunt versterken en hoe je de positieve kenmerken kunt benutten
  • Je kunt je aanmelden bij een groep met mensen die hetzelfde programma volgen
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met