Oplossingsgericht opvoeden

€ 29.95 - eenmalig

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor ouders van kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die zich zorgen maken over of veel ruzie hebben met hun kind.

Basis

Het programma is gebaseerd op de oplossingsgerichte methode en het boek ‘Oplossingsgericht opvoeden’ van L. De Bruin en R. Meddens (2013).

Korte inhoud

Dit programma is een cursus voor ouders, maar waarin veel opdrachten staan die de ouders met het gehele gezin of het kind in kwestie moeten doen. Veelal gebeurt dit op een positieve en speelse manier waardoor het leuk is om te doen in plaats van een heftig therapeutisch proces. Het programma is opgebouwd uit 5 ‘levels’. Zo sta je stil bij de leuke dingen van het gezin. Je gaat na wat je graag zou willen veranderen en je gaat doelen opstellen. Je leert op een andere manier te communiceren en gaat werken aan opdrachten om oplossingen te vinden. 

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met