Omgaan met emoties

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Iedereen ervaart de hele dag door andere emoties. Emoties die fijn zijn, zoals blijdschap, maar ook vervelende emoties, zoals boosheid. Wanneer je deze emoties onder controle hebt, zijn ze waardevol. Maar op sommige momenten is het niet duidelijk wat je voelt, ervaar je meer onrust in je lichaam en weet je niet wat je er mee moet doen. Van emotieproblemen spreek je wanneer jij last ervaart van de emoties die je voelt of van de manier waarop jij ze uit. Het kan zijn dat je het moeilijk vind om emoties te ervaren; je bent bijvoorbeeld bang geworden voor verdriet en doet er alles aan om te voorkomen dat je je nooit verdrietig gaat voelen. Je zult merken dat dat niet vol te houden is! Het kan ook zijn dat je je emoties niet kunt uiten, je kropt bijvoorbeeld alles op en vertelt je partner niet hoe je je voelt.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma krijg je informatie over emoties, ga je je eigen emoties onderzoeken en krijg je verschillende manieren aangeboden om jouw emoties te uiten.

  • Je gaat aan de slag met de ‘emotiethermometer’
  • Je onderzoekt jouw emoties en hoe deze oplopen
  • Je leert hoe je jouw emoties kunt uitdrukken
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met