Mindfulness

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Mindfulness gaat over de vaardigheid om volledig je aandacht in het hier-en-nu te hebben, zonder dat je er een oordeel over hebt. Dat wil zeggen dat je alleen bezig bent met wat er nu gebeurt, en dus niet wat er net is gebeurd of straks gaat gebeuren. Daarnaast ‘kijk’ je alleen naar wat er nu gebeurt, zonder er iets van te vinden. Je neemt een open, nieuwsgierige en onderzoekende houding aan. Eigenlijk leef je in voortdurende verwondering. Mindfulness is geen trucje dat je even snel toepast, het vraagt oefening en training.

Hoe ziet het programma eruit?

In het programma krijg je met behulp van video’s uitleg wat mindfulness precies is en hoe het werkt. Je gaat meteen aan de slag met verschillende oefeningen en meditaties. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen, waardoor je goed kunt onderzoeken hoe mindfulness voor jou het beste werkt.

  • Je gaat oefenen met verschillende meditaties om ‘in het hier-en-nu’ te blijven
  • Je registreert dagelijks hoe je de mediatie hebt ervaren, zodat je weet welke meditaties prettig waren voor jou en je daarmee zelf aan de slag kunt blijven
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met