Lekker slapen

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Slaapproblemen ontstaan vaak met één nacht in de week niet lekker in slaap kunnen komen. Dit kan doorslaan naar twee nachten niet kunnen slapen en voor je het weet heb je er dagelijks last van. Een paar nachten slecht slapen kan al van invloed zijn op je functioneren: het zorgt voor prikkelbaarheid, stress en een slechtere concentratie. Je begint te piekeren over je slaap en dit zorgt voor lichamelijke spanningen. Wellicht leer je jezelf verkeerde slaapgewoonten aan in deze spanning. Je gaat bijvoorbeeld maar gewoon in je bed liggen, terwijl je jezelf wakker houdt met gepieker. Door deze slechte gewoonten en lichamelijke spanningen kom je vast te zitten in een vicieuze cirkel.

Hoe ziet het programma eruit?

In het programma ‘Lekker Slapen’ ga je aan de slag met ontspanningsoefeningen, het aanpakken van piekergedachten en het aanpassen van jouw gewoonten. Je leert verschillende technieken die jouw negatieve spiraal die de slaapproblemen in stand houdt, doorbreekt. Straks kun je weer lekker slapen!

  • Je kunt een testje maken om jouw slaapproblematiek in kaart te brengen
  • Je krijgt tips om jouw slaapgewoonten te veranderen
  • Je leert hoe je piekeren in bed stopt
  • Je ontdekt met welke ontspanningsoefeningen jij beter kunt slapen
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met