Leefstijl

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma

In dit programma ga je werken aan je leefstijl. Je kunt dit op allerlei manieren inrichten. Denk hierbij meer bewegen, gezonder eten en beter slapen. Maar hoe ga je dit bereiken? Met dit programma ga je aan de slag met je eigen leefstijlplan zodat jij beter om kunt gaan met stress, angst en somberheid. 

Voor wie?

Het programma Leefstijl is ontwikkeld voor volwassenen met stress, angst of somberheidsklachten die om die reden baat hebben bij leefstijlinterventies. 

Korte inhoud 

Het programma Leefstijl begint met uitleg over stress en ontspanning. In de tweede sessie onderzoek je hoe je het beste om kunt gaan met de tijd de je hebt. In de derde sessie ga je kijken hoe je meer kunt bewegen en hoe je meer energie kunt krijgen. Daarna leer je meer over de invloed van goede voeding en slaap. Tot slot ga je in de laatste sessie een leefstijlplan maken. Door het hele programma komen verschillende ontspanningsoefeningen aan bod die geoefend kunnen worden. 

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met