(Geen) zin in seks

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma

Geen zin in seks betekent vaak dat je niet over de drempel komt om iets seksueels te doen. Vaak verdwijnt de zin in seks als je geen positieve ervaringen (meer) hebt of misschien zelfs negatieve ervaringen hebt gehad. Dan wordt het lastig om je tot seks te zetten. Je leert in dit programma hoe je seksuele prikkels op kunt zoeken en hoe je jouw reactie op deze prikkels kunt beïnvloeden.

Voor wie?

Voor iedereen die weer zin in seks wil hebben. Je kunt dit programma alleen of samen met je vriend/vriendin/partner doorlopen. 

Korte inhoud 

Je krijgt uitleg over hoe opwinding ontstaat en hoe je zin in seks krijgt. Je gaat aan de slag met oefeningen en leert naar de positieve dingen te kijken. Ook krijg je tips over hoe je over seks kunt praten met je vriend/vriendin/partner. Als je wilt kun je dit programma zelfs samen doorlopen.

Tijdsindicatie: 2 - 4 weken

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met