(Geen) zin in seks

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Seksuologen noemen seks: al het gedrag waar je seksuele opwinding bij ervaart. Dit kan dus van alles zijn en betreft seks met jezelf of met een partner. In dit programma gaan we ervan uit dat jouw ‘geen zin in seks’ betekent dat je niet over de drempel komt om überhaupt zin in iets seksueels te krijgen.* Zin in seks verdwijnt als je meerdere keren merkt dat het je niets positiefs oplevert, neutraal is of zelfs iets negatiefs is. Dan wordt het lastig om je ertoe te zetten. Voor seks heb je seksuele prikkels nodig die jij in je lijf kunt ervaren, vervolgens is het aan jou wat je daar mee doet. Je bent dus eigenlijk zelf de regisseur van je eigen seksualiteit en misschien ben je gaandeweg die regie wat verloren.

*Als een nare ervaring met seks je zin remt, is het beter om hier eerst aandacht aan te besteden. Daarvoor adviseren we je om hulp te zoeken bij een hulpverlener. Daarnaast kan het handig zijn om een ander programma binnen Therapieland te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je pijn bij seks ervaart of eerst basisinformatie over seksualiteit wilt krijgen. Ga hier naar deze andere programma’s: Pijn bij vrijen of Seksuologie Basisprogramma.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma krijg je achtergrondinformatie en uitleg over hoe opwinding tot stand komt en hoe je zin in seks krijgt. Aangezien een seksprobleem zich vaak binnen een relatie voordoet, krijg je handvatten hoe je met je partner kunt communiceren over dit onderwerp. Je kunt dit programma ook samen met je partner doorlopen. Verder onderzoek je hoe seks je iets positiefs kan opleveren. Hiermee wordt je zin in seks vergroot. Ook ga je met je nieuw aangeleerde kennis en behoeften oefenen in de praktijk, want seks moet je doen!

  • Je krijgt informatie over opwinding en het zin krijgen in seks
  • Door middel van oefeningen onderzoek je wat de juiste prikkeling is voor jou
  • Samen met jouw partner ga je oefenen in de praktijk
  • Je krijgt inspirerende tips
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met