Erectieverlies

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Ervaar jij problemen met het krijgen of behouden van een erectie? Je penis wordt niet goed stijf of blijft niet lang genoeg stijf tijdens het vrijen. Iets dat iedere man wel eens overkomt. Maar als het te vaak gebeurt, kan het je onzeker maken en het gevoel geven dat je faalt. Via dit programma kun je inzicht krijgen in de voorwaarden die nodig zijn voor het krijgen of behouden van een erectie en welke factoren een rol spelen bij erectieverlies. 

Hoe ziet het programma eruit?

In het programma krijg je uitleg over seksuele opwinding, erectie en de mogelijke stoorzenders. Daarna onderzoek je jouw erectieverlies door middel van een vragenlijst. In de daarop volgende sessies staan we stil bij de verschillende stoorzenders. De thema’s die aan bod komen zijn het samenspel tussen je penis en je hoofd, het samenspel tussen je lijf en je penis en het samenspel tussen je penis en je partner. Gedurende het programma wordt ingegaan op de persoonlijke doelen van de cliënt.

  • Je krijgt uitleg over erectie en opwinding
  • Je gaat jouw stoorzenders onderzoeken
  • Je stelt doelen die je zult monitoren
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met