Eenzaamheid

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Eenzaamheid is voor iedereen anders. Sommige mensen hebben weinig tot geen sociale contacten, maar voelen zich niet eenzaam. Andere mensen hebben juist veel vrienden, maar ervaren toch gevoelens van eenzaamheid. Vaak gaat eenzaamheid gepaard met een laag gevoel van eigenwaarde, verlegenheid of het gevoel dat je niet handig of goed bent in het maken en onderhouden van sociale contacten.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma ga je werken aan jouw eenzaamheid. Het praten over jouw eenzaamheidsgevoelens is een belangrijke stap in het verminderen van jouw eenzaamheid. Hier is dan ook aandacht voor. Verder onderzoek je wat verbondenheid voor jou betekent en hoe je je meer verbonden kan voelen. Daarnaast werk je aan jouw sociale vaardigheden en bekijk je je bestaande en nieuwe contacten. Er zullen verschillende opdrachten zijn, dus je zult echt aan de slag moeten!

  • Je brengt jouw eenzaamheid in kaart
  • Je krijgt inzicht in jouw gedachten
  • Je krijgt tips en je onderzoekt hoe jij je verbonden kunt voelen
  • Je experimenteert met nieuw aangeleerd gedrag
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met