< Terug naar overzicht
photo

Jouw mening telt!

Gepubliceerd op May 29, 2019, 9:58 a.m.

'De juiste zorg op de juiste plek’ dat is waar wij bij Therapieland ons dagelijks met passie voor inzetten. Samen met jou doen wij er graag alles aan om psychologische kennis op een simpele, laagdrempelige en inspirerende manier dichtbij cliënten te krijgen. Om de zorg en onze e-Health nog meer te optimaliseren is het van belang dat we kennis en ervaringen blijven delen. In ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek vragen we jou daarom ook dit jaar weer om je mening met ons te delen.

Uit het onderzoek van 2018 is veel waardevolle informatie gekomen. Zo is gebleken dat behandelaren gemiddeld een 7,8 geven voor ons platform. Behandelaren waren het meest tevreden over de effectiviteit en kwaliteit van onze programma's en het gebruiksgemak van het platform. We konden ook uit de resultaten opmaken dat een hogere tevredenheid leidt tot meer bereidheid om e-Health langdurig in te zetten. De gebruiksvriendelijkheid van het platform was daarbij de grootste voorspeller, niet zo heel vreemd natuurlijk! Hoe makkelijker het platform werkt, hoe eerder je er ook mee wilt blijven werken. Aan de hand van jullie feedback hebben we een nieuwe berichtenfunctie gebouwd en zijn er technische verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast zijn er, door jullie suggesties, meer kind & jeugd en Engelstalige programma’s ontwikkeld.

Op 11 juni 2019 nodigen wij jou uit om de vragenlijst in te vullen. Je ontvangt de uitnodiging in je e-mail. De tevredenheidsvragenlijst bevat vragen zoals: Hoe tevreden ben jij over Therapieland? Wat vind je van de gebruiksvriendelijkheid van het platform en het contact met ons? Daarnaast kun je feedback en ideeën inbrengen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en is anoniem, maar je hebt de optie om jouw e-mailadres achter te laten zodat we jou een persoonlijke terugkoppeling kunnen geven. We zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen met Therapieland en hopen dat jij deze met ons wilt delen! 

Nieuws