< Terug naar overzicht
photo

Even voorstellen: onze nieuwe Trainsters

Gepubliceerd op Oct. 17, 2018, 12:15 p.m.

Hi! Ik ben Karin van Roosmalen en werk sinds augustus bij Therapieland als Accountmanager/Trainer. Daarnaast ga ik allerlei projecten oppakken die helpen het platform en onze dienstverlening te verbeteren. Mijn achtergrond ligt in de psychologie. Na mijn master Arbeid-, Organisatie- en Gezondheidspsychologie ben ik aan de slag gegaan als projectmanager bij een werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn. Daar heb ik ervaring opgedaan met digitale dienstverlening, training/coaching en duurzame inzetbaarheid. Als ik niet aan het werk ben zou je me kunnen vinden in een concertzaal, museum, de  kickboksschool of in het park of thuis op de bank met een hapje en een drankje en goed gezelschap! 
Ik heb erg veel zin om de wereld van e-Health in te duiken en samen met jullie uit te zoeken hoe we de zorg voor mensen nog beter kunnen maken met mooie en innovatieve producten! 

Hallo allemaal! Ik ben Jessica Coppoolse en ben sinds kort werkzaam bij Therapieland als Trainer en Accountmanager. Ik heb een achtergrond als Toegepast Psycholoog (BSc.) en Gezondheidswetenschapper (MSc.). Na mijn studies ben ik als POH-GGZ aan de slag gegaan bij het VU Medisch Centrum in Amsterdam: iets wat ik erg leuk vond! Ik heb hier in de praktijk kunnen ervaren hoe prettig het is om met e-Health te werken. Niet alleen voor jou als behandelaar (het neemt jou écht werk uit handen en in gesprekken kun je weer veel meer de diepte ingaan) maar ook voor de cliënt (die heeft meer grip en invloed op zijn eigen herstelproces). Het is dan ook mijn missie om ook andere behandelaren de voordelen van e-Health in te laten zien, hen te enthousiasmeren over het gebruik ervan en hen te trainen zodat het platform optimaal ingezet kan gaan worden. 

Nieuws