< Terug naar overzicht
photo

E-Health Week 2018

Gepubliceerd op Oct. 11, 2018, 9:19 p.m.

Een kijkje in de werkplaats van Therapieland

In het kader van de e-Health week 2018, kun je op woensdag 24 januari van 16.00 tot 19.00 uur rondkijken in ons pand. In iedere ruimte is er iets te doen.

Zo kun je je eigen introductiefilmpje opnemen in onze filmstudio, die je na afloop cadeau krijgt in je eigen Therapieland-account! Verder kun je leren hoe je een animatie maakt, kun je in onze toren met uitzicht over het IJ alles leren over Virtual Reality en beleef je wat VR voor jou en je cliënten kan betekenen. Na afloop ontvang je het VR-programma Ontspanning met je eigen VR-bril, zodat je hier thuis ook mee aan de slag kunt. Ook kun je in één van de kamers met StressJam gamen met je eigen stresssysteem! Op een andere verdieping leer je alles over de ontwikkeling van e-Health en krijg je een e-Health training zodat jij straks (nog meer) een e-Health expert bent. Het belooft een leuke, leerzame en interactieve middag te worden, die we afsluiten met een hapje en een drankje.

Kom langs, neem je collega's, familie, vrienden of andere geïnteresseerden mee, en neem een kijkje in onze werkplaats! We zien je graag op 24 januari!

Nieuws