(Geen) Zin in seks

Doelgroep

Mensen die merken dat zij geen zin (meer) hebben in seks en moeilijk in de opwindingsfase komen, maar dit wel graag zouden willen.

Basis

Dit programma is gemaakt in samenwerking met ervaren seksuologen en is erop gericht dat de deelnemer gaat experimenteren met gedrag en gedachten, om zo weer naar een plezierig en bevredigend seksleven toe te werken. In dit programma staan verschillende inzichtgevende opdrachten en ook doe-opdrachten die de deelnemer alleen of met een eventuele partner kan uitvoeren.

Korte inhoud

Er wordt psycho-educatie gegeven over hoe opwinding tot stand komt, welke voorwaarden er nodig zijn om die opwinding te kunnen ervaren, en wat er eigenlijk achter de ‘geen zin’ van seks kan zitten. Daarnaast leert de cliënt op een constructieve manier te communiceren. Er wordt ingegaan op het zin in seks maken. Zo is er aandacht voor het (her)ontdekken van seksuele prikkels en het uiten van wensen, ook zonder woorden. Daarna wordt uitgebreid onderzocht wat iemand fijn vindt en fijn zou kunnen vinden. Er komen oefeningen in voor om de nieuwsgierigheid en het verlangen naar elkaar weer op te wekken.

START PROEFACCOUNT

Ben je benieuwd wat Therapieland voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!