ACT - Mindfulness

Doelgroep

Dit specifieke kernproces is geschikt voor cliënten die meer mindful in het leven willen staan. De onderliggende problematiek kan variëren. Dit programma kan goed zelfstandig gevolgd worden.

Basis

Dit programma is gebaseerd op het algemeen gedachtegoed van ACT, waarbij inspiratie is gehaald uit de vele metaforen en voorbeelden van Steven Hayes en Russ Harris.

Korte inhoud

Dit programma bevat één onderdeel van het ACT-programma. Er wordt uitleg gegeven over Mindfulness. De cliënt wordt gevraagd meteen te starten met oefenen. Ook kan er een Tedtalk bekeken worden over Mindfulness. Vervolgens komt het thema ‘stilstaan bij jezelf’ aan bod, waarbij er verschillende mindfulnessoefeningen geboden worden. Vervolgens worden de thema’s gedachten, mindfulness in het dagelijks leven en liefhebbend ademhalen besproken.

START PROEFACCOUNT

Ben je benieuwd wat Therapieland voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!