Acceptatie

Doelgroep

Dit programma is geschreven voor mensen die zelfstandig aan de slag willen om nare gevoelens en gebeurtenissen een plekje te geven. Dit kunnen mensen zijn die nare dingen hebben meegemaakt, last hebben van negatieve gevoelens of mensen die niet tevreden met zichzelf zijn.

Basis

Het programma is samengesteld en geschreven door Therapieland in samenwerking met experts en ervaringsdeskundigen. Het programma is gebaseerd op ACT, zelfcompassie en de Positieve Psychologie.

Korte inhoud

Het programma begint met psycho-educatie en het onderzoeken van de eigen wensen en krachten. Na deze sessie kan de cliënt kiezen tussen drie onderdelen: een onderdeel over het accepteren van gevoelens, een onderdeel over het accepteren van situaties en een onderdeel over het accepteren van jezelf. In elk onderdeel gaat de cliënt actief aan de slag met oefeningen, voorbeelden en tips. Op verschillende punten in het programma wordt gevraagd hoe het gaat met de doelen van de cliënt, zodat we dit door het programma heen kunnen monitoren.

START PROEFACCOUNT

Ben je benieuwd wat Therapieland voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!