Meeloopstage content development

Studeer jij (toegepaste) psychologie, pedagogische wetenschappen of gezondheidswetenschappen en ben jij op zoek naar een leerzame stage per februari? Wil jij leren je theoretische kennis om te zetten in creatieve en duidelijke content in online programma’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet je dag eruit?

Terwijl je je eerste kop koffie zet, praat je nog even over de leuke expert-brainstorm van vorige week over het nieuwe project. Samen met een collega werk je namelijk aan de inhoud (teksten en vormgeven) van een nieuw online programma. Deze ochtend presenteren jullie een eerste opzet van het programma aan het team en je gaat daarna eventuele feedback en creatieve ideeën van de andere content developers verwerken. Na de gezamenlijke lunch is het tijd om te starten met het schrijven van het programma.

 

Functie

Als stagiaire bij het content development team help je minimaal vier maanden mee aan de ontwikkeling van de online e-Healthprogramma’s voor de zorg, die bijvoorbeeld gericht zijn op het verminderen van somberheid, angst of werkdruk. Je maakt het hele ontwikkelproces mee, van de conceptfase tot de daadwerkelijke livegang van een programma. Tijdens de ontwikkeling denk je actief mee en signaleer je verbeterpunten.

Wie zijn wij dan?

Vanuit onze locatie aan het IJ in Amsterdam ontwikkelen wij e-Health. Zo komt de zorg en preventie op een makkelijke en leuke manier bij de mensen thuis, of waar dan ook, op elk gewenst moment. We zijn een snelgroeiende scale-up met jonge, enthousiaste en hardwerkende professionals. Therapieland biedt een stage in een persoonlijke, informele en gezellige organisatie. We werken hard, maar houden ook van een vrijdagmiddagborrel! Kom jij ons versterken? Stuur een motivatiebrief en cv naar isaura@therapieland.nl.

Jouw taken:

  • Meewerken aan de ontwikkeling van e-Healthprogramma’s, zoals het schrijven van teksten en het visueel vormgeven van een online programma;
  • Het organiseren van een interessante kennisdeling;
  • Onderzoek doen voorafgaand aan de ontwikkeling van een online programma;
  • Meehelpen met het verbeteren van bestaande programma’s.

 

Je bent succesvol in deze stage als je:

  • Een studie (toegepaste) psychologie, pedagogische wetenschappen, gezondheidswetenschappen of een andere relevante opleiding volgt;
  • Het leuk vindt om mensen te helpen;
  • Creatief, innovatief en inclusief bent; 
  • Een zelfstandige, enthousiaste en proactieve houding hebt;
  • Affiniteit hebt met e-Health, psychologie en behandelprotocollen;
  • Goed kunt samenwerken.