Vermijdende-persoonlijkheids-problematiek - Sociale omgeving

€ 9.95 - eenmalig

Over het programma 

Dit programma is ontwikkeld voor de omgeving van volwassenen met vermijdende persoonlijkheidsproblematiek. Met dit programma krijg je inzicht in wat persoonlijkheidsproblematiek is, hoe het zich uit en hoe je er het beste mee om kunt gaan. 

Voor wie? 

Voor mensen die in hun omgeving iemand hebben met vermijdende persoonlijkheidsproblematiek en hier op een goede manier mee om willen gaan.

Korte inhoud 

Het is een kort programma dat voornamelijk informatie geeft over persoonlijkheidsproblematiek. Het programma bestaat uit twee sessies. In de eerste sessie krijg je informatie over wat (vermijdende) persoonlijkheidsproblematiek is en hoe dit ontstaat. In de tweede sessie krijg je informatie over hoe je ermee om kunt gaan en wat je kunt doen om voor jezelf te blijven zorgen. 

Tijdsindicatie: 2 - 4 weken 

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met