Opkomen voor jezelf

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Over het algemeen weten we best hoe we ‘nee’ moeten zeggen en hoe we aan kunnen geven dat we iets niet prettig vinden. Toch krijgen onzekere gedachten op sommige momenten de overhand en houden ze ons tegen om te doen wat we diep van binnen willen doen. Gedachten zoals: 'wat zal hij/zij daarvan denken?', 'het wordt van mij verwacht' of 'ik mag hem/haar niet teleurstellen'. Met dit programma begeleiden we jou hoe je het beste kunt omgaan met deze gedachten.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma staan we stil bij wie jij bent en wat jij wilt. Dit is belangrijk om te achterhalen, omdat je bewust moet worden van jouw grenzen en wensen. Als je die niet weet, wordt het lastig om assertief en adequaat te reageren. Je krijgt handvatten om daar daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. 

  • Je onderzoekt jouw grenzen en wensen
  • Je gaat aan de slag met oefeningen om bij jezelf stil te staan
  • Je leert assertiever te zijn
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met