Grip op jouw emoties

€ 0 - eenmalig

Over het programma

Vind je het lastig om grip te hebben op je emoties? In dit programma ga je hiermee aan de slag. Je leert je eigen emoties te herkennen en als ze oplopen hier zo goed mogelijk mee om te gaan. 

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar oud die het lastig vinden om grip te hebben op hun emoties.

Korte inhoud 

Het programma is opgebouwd uit vier onderdelen en begint met een uitleg over emoties. Hierna zoomen we in op jouw emoties: hoe werken emoties bij jou en hoe kun je ze herkennen? Aan de hand van een thermometer ga je onderzoeken hoe je emoties oplopen. Vervolgens leer je hoe je grip kunt krijgen op jouw emoties: verschillende technieken helpen je om jouw thermometer weer omlaag te brengen. Tot slot krijg je tips om lekkerder in je vel te zitten. 

Tijdsindicatie: 6 weken

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met