Emotie eten

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma

Emotie eten is vaak een vorm van vermijding om nare gevoelens te verdoven. Worstel jij met eetbuien en wil je hier iets aan doen? In dit programma ga je hiermee aan de slag en leer je ‘mindful’ te eten. 

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mensen die worstelen met eetbuien en hier aan willen werken. Het kan zijn dat je een gediagnosticeerde eetstoornis hebt, zoals Binge Eating Disorder of Boulimia, maar ook zonder een dergelijke diagnose is dit programma geschikt. 

Korte inhoud 

Na uitleg over emotie eten en mindful eten, wordt er informatie gegeven over de invloed en samenhang van gedachten, gevoelens en gedrag. We staan stil bij emotie eten als een vorm van vermijding om nare gevoelens te verdoven, en je zult inzien dat deze strategie op de lange termijn alleen maar ongelukkiger maakt. Daarnaast krijg je tips en ga je aan de slag met opdrachten en oefeningen. Ook werk je aan meer zelfwaardering en besteden we aandacht aan het belang van sociale steun.

Tijdsindicatie: 5 - 7 weken

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met