Alcohol onder controle

€ 29.95 - eenmalig

Over het programma

Als je iets wilt doen aan jouw overmatige alcoholgebruik, en het lukt je niet om hier zonder hulp mee te stoppen, kan dit programma je hierbij helpen.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor mensen die kampen met overmatig alcoholgebruik en die het niet lukt om hier zonder hulp mee te stoppen. Het programma is ontwikkeld voor lichte/matige problematiek; bij zware alcoholverslaving zal intensievere begeleiding nodig zijn en we raden je in dat geval dan ook aan om hiervoor hulp te zoeken. 

Korte inhoud 

In dit programma ga je in verschillende stappen werken aan jouw drinkgewoonten, het behouden van motivatie en ga je aan de slag met stressregulatie. Je begint met het registreren van je klachten en gaat onderzoeken wat de triggers zijn voor jouw alcoholgebruik. Vervolgens gaan we op zoek naar gezonde vervangingen voor je gedrag en ga je werken aan je motivatie. Je gaat doelen stellen en tijdens het afbouwen van je alcoholgebruik werk je aan het bijstellen van je doelen, het verminderen van je stress en het volhouden van je doelen.

Tijdsindicatie: 6 weken

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met