Avondwandeling

In deze onzekere coronatijd is één ding zeker: we zitten vaker thuis dan we zouden willen, zeker nu de avondklok nog geldt. Wanneer je het gevoel hebt dat de muren op je af komen kun je gebruik maken van het VR-programma.

In het programma waan je je in een uitgestorven en besneeuwd Amsterdam. Wandel langs het Centraal Station, de Dam, het Rokin en het Rembrandtplein. Zo heb je het gevoel dat je écht ergens anders bent; in dit geval in hartje Amsterdam. Je kunt helemaal om je heen kijken; onder je, boven en waar je maar wilt. In het programma krijg je instructies over hoe de VR-omgeving precies werkt en wat je allemaal kunt doen. Zo kan je je verplaatsen, naar muziek luisteren of een ademhalingsondersteuning activeren.

 

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Een ontspannende avondwandeling maken
  • Mindfulness- en ademhalingsoefeningen

 

Hoe start ik het programma?

Door hier een account aan te maken en vervolgens de Blikopener app gratis te downloaden in Apple- of Google Play Store kan je het programma eenvoudig openen op je smartphone. Je kunt dan de beelden bekijken door je telefoon in verschillende richtingen te bewegen. Maar voor een echte VR-ervaring kan de smartphone ook in een plastic VR-bril geplaatst worden.

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Therapieland hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Therapieland is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!