We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten. Binnenkort wordt onze beeldbel applicatie vernieuwd. Wij hebben hard gewerkt om de digitale omgeving zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de situatie in de behandelkamer. Hierbij hebben we geluisterd naar de feedback uit de praktijk en hebben we nieuwe verworven inzichten uit het  afgelopen jaar toegepast. We nemen jou graag mee in de veranderingen die gaan komen.

 

Wachtkamer

Voordat cliënten aan het gesprek kunnen deelnemen, komen zij in een wachtkamer terecht. Hier kunnen zij de instellingen van camera en microfoon goed zetten en uittesten. Tevens vullen ze hier hun naam in en vragen ze toestemming om in het gesprek te mogen komen. Als professional kom je ook eerst in jouw eigen wachtkamer, waar ook jij de mogelijkheid hebt om de camera en microfoon uit te testen voordat je het gesprek in gaat. 

 

Beheerder

Als professional wordt je automatisch de beheerder van het gesprek. Dit betekent dat jij altijd als eerste het gesprek in gaat. Als er een cliënt in de wachtkamer zit, krijg jij een aanvraag om deze te accepteren. Zodra jij er klaar voor bent, laat je de cliënt toe in het gesprek. Ook zullen sommige functionaliteiten, zoals het toevoegen van nieuwe mensen gedurende het gesprek en het gebruik maken van het whiteboard, alleen toegankelijk zijn voor jou. 

 

Jezelf zien 

Als je in het gesprek komt, zie je jezelf in het volledige scherm totdat je de cliënt(en) hebt geaccepteerd om deel te nemen aan het beeldbelgesprek. Hierna kan je jezelf zien in de linkerkant van de balk onderin het scherm. Indien je het afleidend vindt om jezelf te zien in het gesprek, dan heb je de mogelijkheid om het beeld van jezelf te verbergen. Jouw camera staat echter nog steeds aan en jouw gesprekspartner ziet jou wel. Ook cliënten hebben deze optie.

 

Whiteboard

Een nieuwe functionaliteit waar we erg trots op zijn, is het whiteboard. Door op het whiteboard icoon te klikken, krijg je een wit scherm te zien waarop je kunt tekenen. Hoe dit precies in zijn werk gaat kun je binnenkort in de handleiding op onze website nalezen. 

 

Webapplicatie

Het zal niet meer nodig zijn om onze Blikbel app te downloaden om een beeldbelgesprek via telefoon of tablet te voeren. Jouw cliënt kan het beeldbelgesprek voortaan direct in een internetbrowser openen. De Blikbel app zal daarom worden verwijderd uit de Google en iOS app store. We zullen uiteraard ook de cliënten hiervan op de hoogte stellen. 

 

 

De manier waarop jij uitnodigingen opstelt en verstuurt, het overzicht van al je geplande gesprekken en de manier waarop je naar een gepland gesprek toe gaat, zal niet gaan veranderen. We houden je op de hoogte wanneer deze veranderingen precies gaan plaatsvinden. Twee dagen voordat we definitief overgaan op de nieuwe beeldbel applicatie zal jij hierover een mail ontvangen. Wij sturen geen nieuwsbrief of mails naar cliënten over deze veranderingen. Uiteraard stellen wij cliënten wel op de hoogte van de veranderingen in de uitnodigingsmail die jij naar hen stuurt voor een beeldbelgesprek, daarbij maken wij ook een verwijzing naar de handleiding op onze website. 

 

Heb je nog meer ideeën of feedback? Stuur een mailtje naar info@therapieland.nl. We horen graag van je!


Maak je nog geen gebruik van beeldbellen in de zorg en wil je de nieuwe beeldbelfunctionaliteit uitproberen? Vraag dan een proefaccount aan

Misschien ook interessant

Alles voor een gebalanceerde levensstijl

Therapieland Klaar Loggen

 e-Health bij chronisch somatische aandoeningen

Therapieland PS is een tweemaandelijkse bijeenkomst waarin teamleden van Therapieland en onderzoekers uit het veld in gesprek gaan over de

Lees meer

Beeldbellen via Therapieland t/m 17 mei gratis beschikbaar

Nieuwe functionaliteit: beeldbellen   Door de recente ontwikkelingen en nieuwe richtlijnen omtrent het coronavirus merken wij dat veel van onze

Lees meer

De toekomst van Virtual Reality

Post Views: 1.704

Lees meer

e-Health van toegevoegde waarde in het ziekenhuis

Post Views: 1.563

Lees meer

e-Health, de toekomst voor een nieuwe GGZ?

Post Views: 1.424

Lees meer